Startsidan       Höjdpunkter       Om mig   
     
 
Fuck*ng lov
Allmänt,

Hejsan!  Som jag har glömt att berätta är att jag, Nora & min familj ska åka till Norrland under påsklovet. Vi åkte i fredags och tog ledigt ifrån skolan, själva resan tog ca 13h. Vi stannade tre gånger, ena gången var när vi skulle äta på max, andra gången vi stannade var när Nora skulle kissa, tredje gången vi skulle stanna åt vi pizza på pizza knuten. Shout out till de, de har fett god pizza. Jag orkar inte skriva mera. Om man ska sammanfatta allting har vi alla haft jätte kul & mysigt. Förutom en utav våra kompisar trillade med snowboarden och fick en fraktur på sin handled. 

Hoppas att ni alla har haft ett bra lov, ätit massor med godis och haft en trevlig påsk. Precis som jag har haft. Just nu är vi faktist på väg hem och vi åkte vid 8 ungefär från Norrland och vi kommer nog hem vid tio, halv elva.

Förlåt för att jag inte har skrivit något men jag har haft så kul uppe i Norrland och jag har inte haft wi-fi, kanske nån dag men då har jag mest tagit det lugnt och inte orkat skriva.

Ha en fortsatt trevlig kväll och imorgon är det skola yeyeye! Jag har endå sovmorgon imorgon börjar 8:40, kanske inte jätte sent men bättre än ingenting.  Massor med kramar ! 😊

2016-03-19 15:07