Startsidan       Höjdpunkter       Om mig   
     
 
11 mars - 13 mars
Allmänt, Fotboll,

I fredags slutade jag kl 16 som vanligt, efter skolan så hade vi match mot Vellinge i DM som gick lite sådär. Första halvleken började med att vi lädde med 1-0, andra halvleken vet jag inte vad som hände men Vellinge gjorde massa mål och tog ledningen. Dom vann med 5-1 som var lite tragiskt, vi gav upp kan man säga eller det var några som gav upp i andra halvleken som gjorde att alla andra började ge upp. Men jaja man förlorar ju ibland det får man leva med. 
Sedan på lördagen så slappade hela familjen till ungäfer kl 16, då gick vi övertill grannarna och fick riktigt god mat. Det var fakntist enav mina favoriträtter kan man säga. Vi åt fisk soppa som var riktigt gott eftersom jag älskar fisk.
På söndagen kl 10 på morgonen åkte jag till södra sandby och spelade en match med mitt lag mot p03s lag. Vi förlorade med 2-0 som var lite synd eftersom vi hade så gärna velat vinna över killarna eftersom vi inte brukar spela mot dom så ofta. Så det var min fotbollshelg. 
Resten av söndagen kollade jag och Jonas på film, eller ja vi kollade på flera filmer om andra världeskriget som var riktigt bra men rätt sorliga. Nu ska jag äte hamburgare och sen ska jag fixa tills imorgon till skolan.  

 

2016-03-13 18:49