Startsidan       Höjdpunkter       Om mig   
     
 
Sommarjobb!
Allmänt,

Om ni inte visste det så sommarjobbar jag just nu hos minsysters farmor. Jag jobbar då på en gård med en massa kor och sånt. Det är faktiskt inte så faligt med allt bajs och sånt om ni nu tänker på det. Jag har ju liksom jobbat där ett tag ibland på sommarlovet och andra lov för att tjäna ihop lite pengar till resor och en massa annat. Jag har jobbat nu i snart två veckor från kl 7 på morgonen till kl 14 på dagen. jag tjänar ändå rätt bra men jag är jävligt trött just nu även fast jag brukar gå upp kl 6 på skoldagar, men i skolar gör man ju inte så mycket förutom att sitta på en stol och lära sig saker, hahaha jo ja det är ju roligt. Vad jag menar är att jag är trött nu eftersom jag har möljkat varje morgon och gjort en massa saker, det är rätt roligt men ändå tråkigt ibland. Det händer ju någon dag att en ko kanske kalvar eller något annat som är spännande så det kan ju faktiskt hända många saker. 

Lite äckligare grejer: Varje dag så måste man ju mocka lite och det är ju oftast väldigt mycket bajs runt om kor så ja bajs kanske inte är så trevligt tycker jag, men jaja man gör ju allt för pengarna ellerhur? 

Nu vet ni iallafall lite om vad jag har gjort nu i två veckor, åker på fredag någonstans, minns inte rikitgt vart, där ska jag sedan åka tåg hem till lund på lördagen. 

Puss & Kram //J

2016-07-06 19:18